Wij hebben veel ervaring in het maken van sluitplannen en sluitsystemen. Niet alleen voor bedrijven maar ook steeds vaker voor woningen, appartementen of bij kamerverhuur.

Een sluitplan, ook wel sluitsysteem of sleutelplan genoemd, maakt het mogelijk om één persoon met één sleutel toegang te geven tot die ruimtes die voor hem van belang zijn. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan over wie in welke ruimtes aanwezig mogen zijn.

Zo heeft een eigenaar vaak de ‘moedersleutel’ en kan hij/zij hiermee elke ruimte betreden. De werknemers krijgen toegang tot de ruimtes waar de eigenaar het belang van inziet om te mogen betreden. Zo kan het personeel niet in kamers komen waarvan de eigenaar dit liever niet heeft. Dit zorgt voor meer veiligheid, ook in geval van verlies. Bij verlies is het namelijk niet mogelijk elke ruimte te betreden, behalve als het de moedersleutel betreft.

Een goed sluitplan valt of staat bij een goed sleutelbeheer. Wij ondersteunen daar waar nodig bij de implementatie van het sluitplan en sleutelbeheer.

Onze sluitplannen worden standaard geleverd met gecertificeerde profielcilinders met SKG keurmerk. Dit zorg ervoor dat sleutels alleen besteld kunnen worden op vertoon van het meegeleverde certificaat!

 

Add Comment