U wilt voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot uw bedrijf, dat vertrouwelijke afdelingen binnen uw bedrijf niet voor iedereen toegankelijk zijn en u wilt de toegangsgegevens verzamelen en analyseren? Dat kan met een toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrole is bijna letterlijk het controleren en beheren van de toegang tot uw bedrijf of een specifiek gedeelte hiervan. In plaats van de slot- en sleutelmethode, wordt uw pand nu elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem, met speciale elektronische sleutels en lezers in plaats van de gewone sloten en sleutels. U bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot en binnen uw gebouw.

Waarom kiezen voor toegangscontrole in plaats van sloten en sleutels?

  • Handig
  • Economisch
  • Modern
  • Veilig

Met een toegangscontrolesysteem ontvangt elk personeelslid of bezoeker een speciale sleutel om toegang te krijgen bij elke deur, poort of slagboom. Ze hoeven alleen hun sleutel bij de lezer te houden en de toegang wordt verleend of ontzegd, afhankelijk van wat hen is toegewezen. Bij verlies van de sleutel hoeven er geen sloten te worden vervangen. Hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw gebouw is beveiligd en dat is iets wat niet haalbaar is met een gewoon slot- en sleutelsysteem.

Uw gebouw veilig houden

  • Beperkt het risico van inbraak
  • Controleer wie waar was en wanneer

De beveiliging en veiligheid van uw werknemers en eigendommen is een serieuze zaak. Niemand wil eraan denken dat zijn werknemers tijdens het werk gevaar lopen , daarom is er geen betere manier om ze te beveiligen dan gebruik te maken van een slim, betrouwbaar toegangscontrolesysteem. Mocht er een ongeluk gebeuren of een misdaad plaatsvinden in uw gebouw, dan kunt u met behulp van het toegangscontrolesysteem bepaalde gebieden afsluiten en zelfs controleren wie zich op dat moment op een bepaalde locatie bevond.

 

Add Comment